Wildspiesje met honing-mosterdsaus

Je vindt dit recept op pagina 43 in Allerkerst .

Gang:
voorgerecht
Soort:
wild / feestdagen
Bereidingstijd:
50 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Hazenrug

Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Hertenbiefstuk met geroosterde bloemkoolpuree en zoete aardappelfrietjes

Een recept uit Veronique Pouw

Rehrücken Baden-Baden mit Rotweinsauce, Preiselbirnen und sautierten Pfifferlinge - Reerug Baden-Baden met rode wijnsaus, gesauteerde cantharellen en peren met vossenbessen

Een recept uit  - Deutsche Küche aus den Weinregionen

Rehspiesschen mit Zimt auf Selleriecreme - Reespiesje met kaneel en knolselderijcrème

Een recept uit  - Gewürze Special, Wunderbare Orientküche