Wij maken jouw kookboeken, zoals Gerookte lekkernijen, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Een verfijnde carpaccio van gerookte zalm, een heerlijke salade met gerookte kip … wat een lekkers kun je toch uit de rookoven tevoorschijn toveren! Werd rook in vroeger tijden toegepast voor het conserveren van voedsel, tegenwoordig heeft men het roken ontdekt voor het bereiden van een keur aan lekkernijen. Vlees, kip, vis, kaas, groenten … met de rookoven verandert u deze ingrediënten in (gezonde) delicatessen. Dit boek leert u de eenvoudige techniek van het roken - binnens- en buitenshuis - en laat u kennismaken met de vele mogelijkheden die de rookoven biedt. De lekkere, gevarieerde recepten brengen u wellicht in de stemming voor het organiseren van een bijzondere lunch, exclusief diner of ‘aangeklede’borrel. Uw gasten zullen aangenaam verrast zijn!
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Dit boek bevat o.a. de volgende recepten
Deze editie van dit kookboek hebben we niet bekeken, maar er is wel een (volgens ons) bijna gelijke uitgave geindexeerd. Mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten.