Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Gepaneerde kalfslever
- Ingrediënten:
- ei, kalfslever, knoflook, paneermeel, verse peterselie, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vlees / frituur
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, ei, kalfsvlees, kruiden, olijfolie, peper, peterselie, rode paprika, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaat, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / hoofdgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Picknick / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spaans kookboek:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Crumbles en gratins:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie: