Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Entrecôte minute
- Ingrediënten:
- entrecotes, grof zeezout, knoflook, laurier, olijfolie, rozemarijn, sjalot en tijm
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- rundvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, ei, groente, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olijfolie, paprika, peper, peterselie, rozemarijn, runderbouillon, rundvlees, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Avondmaal uit Home Made winter:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk: