Boeuf en caisse, suprise - Gevuld gesmoord rundvlees in een vleescroûte

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 412 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
rundvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Toast champignon met een eierdooier

Een recept uit Pascale Naessens - Mijn pure keuken 2

Omelet chasseur

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Nestje van paksoi en champignons

Een recept uit Pascale Naessens - Mijn Pure Keuken

Champignonomelet met kerrie

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel