Recept uit Sous vide:
Kalfsvlees
- Ingrediënten:
- kalfsfilet, bladpeterselie en zwezerik, kooknat van
- Soort:
- vlees / sous-vide
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, kalfsgehakt, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peper, prei, sjalot, tijm, tomaat, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Rauw:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Oh My Dish:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Noma: