Linten kalfsvlees - 'fettucine' di carne

Je vindt dit recept op pagina 952 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vlees / kalfsvlees
Bereidingstijd:
50 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Kalfsvlees in azijn - fettine all'aceto

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Suprêmesaus

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Kalfspakketjes met truffel - involtini ai tartufi

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Kalfsschnitzel in roomsaus

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier