49 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbloembouillondroge witte wijnknoflooklaurierolijfoliepancettaparmezaanse kaaspeperpeterseliepreirode wijnrozemarijnsalieselderijsjalotslagroomtijmtomatenpureeuiwaterwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Croquetas de pollo

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, broodkruim, citroen, fino sherry, gemalen amandelen, zoet gerookt paprikapoeder, ham, jamón, kipgehakt, kippenbouillon, laurierblad, melk, olijfolie, prei, prosciutto, slagroom, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte / frituur
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Pastavierkantjes en doperwtjes in bouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, diepvrieserwtjes, kippenbouillon, lasagnavellen, ontbijtspek, pancetta, parmaham, parmezaanse kaas, peterselie, prosciutto crudo, tomatenpuree, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Tagliatelle met bolognese saus

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, droge rode wijn, hamvet, kalfsgehakt, kippenbouillon, pancetta, parmezaanse kaas, peper, runderbouillon, rundergehakt, tagliatelle, tomatenpuree, ui, varkensgehakt, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Rijst en risotto:

Risotto met kippenlevertjes

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, droge witte wijn, kippenbouillon, kippenlever, knoflook, olijfolie, risottorijst, sjalot, spek, verse peterselie, verse tijm, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / gevogelte
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:

Gortsoep - minestra d´orzo

Ingrediënten:
andijvie, bleekselderij, boter, bouillon, doorregen spek, parelgort en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / soep/bouillon / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Varkensbuik met gepofte appel-saliepuree en rodewijnsaus

Ingrediënten:
appel, bleekselderij, bloem, boter, champignon, kippenbouillon, knoflook, laurier, rode wijn, salie, sjalot, suiker, tijm, uien, varkensbuik, winterwortel, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peperkorrels

Soort:
varkensvlees
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Salsa (Ragu) Bolognese - Bolognesesaus

Ingrediënten:
bladselderij, bleekselderij, boter, bouillon, champignons, gedroogde paddestoelen, koffieroom, ontbijtspek, oregano, peper, rauwe ham, rode wijn, rundergehakt, tomatenpuree, ui, varkensgehakt, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Gans voor kerstavond

Ingrediënten:
aardappel, arrowroot, bleekselderij, boter, calvados, citroenschil, gans, ganzenmaag, ganzenvet, kippenbouillon, knoflook, madera, olie, rode-bessengelei, rookspek, salie, ui en wortel

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild en gevogelte
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Céleri braissé

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, bouillon, bouquet garni, citroensap, ham, kaas, maïzena, spek, tomatenpuree en ui

Soort:
groente
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Kalkoen gevuld met kastanjepuree en prosciutto

Ingrediënten:
droge marsala, droge witte wijn, ei, gedroogde salie, gehakt, half-om-halfgehakt, kalkoen, kastanjepuree, kippenbouillon, kippengehakt, cayennepeper, prosciutto, salie, slagroom, bleekselderij, rozemarijn, ui, salie, wortel en boter

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Witloofsoep

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, bloem, boter, garnituur voor witloofsoep, gerookt spek, gevogeltebouillon, preiwit, reuzel, rijstcrème, runderbouillon, ui en witloof

Keuken:
Belgisch
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:

Vleessaus voor lasagne

Ingrediënten:
boter, doorregen spek, kippenbouillon, kippenmaagjes, mager rundgehakt, pancetta, selderij, tomaten, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus / gevogelte / varkensvlees
Een recept uit Daisy

Recept van Lekker Happen:

Coq au vin

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, kippendijfilet, kippenbouillon, peper, rode wijn, spekreepjes, bleekselderij, tijm, knoflook, water, wortels, zilveruitjes en zout

Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Gevulde groene kool

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, boter, broodkruim, citroensap, doorregen spek, ei, halfdroge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, peper, pijnboompitten, savooiekool, sjalot, tomaat, ui, varkensworst, verse gemengde kruiden, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees / groente
Haal meer recepten op...