Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Gebraden kalfsvlees met mayonaise en hardgekookt ei
- Ingrediënten:
- citroensap, ei, kalfslende, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, citroen, eidooier, kalfsgehakt, knoflook, kruidnagel, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, ui, vlees, water, witte wijn, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / voorgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Ontbijt uit De Joodse keuken:
Recept van Onze Franse keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / hoofdgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek: