Gehakt-rijstknoedels met een saus van dille, ei & citroen

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 185 in Alle smaken van de regenboog .

Keuken:
Grieks
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vlees / rijst

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Worteltjes met dille uit de oven

Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Paté de mascara au romige crème

Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Dill Murray

Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Frisse tonijndip

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair