Diner / hoofdgerecht uit The naked chef:
Varkenskoteletten met tijm, citroen en pesto
- Ingrediënten:
- citroenrasp, citroensap, knoflook, olijfolie, pesto, ribkarbonades en tijm
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, boter, citroenrasp, citroenschil, dille, gehakt, knoflook, kruiden, laurier, munt, olie, peper, peterselie, rode ui, sjalot, ui, vruchtensap, water, zeezout, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit The naked chef:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Morito:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Bijgerecht uit Nopi:
Bijgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Kookboek de kleine smaakmaker:
Recept uit Salades:
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty more:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: