Rode mul met zomerse taboulé met citrusfruit en radijs

Je vindt dit recept op pagina 44 in Het sous-vide kookboek .

Keuken:
Oosters
Gang:
diner / lunch / hoofdgerecht
Soort:
sous-vide / couscous / vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Tabasco-citroendressing

Een recept uit  - Nederland op z'n lekkerst

Granaatappelgranita

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Martini

Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Citroengelei

Een recept uit Holger Stromberg - Gesund Geniessen