Kip, gebakken

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 150 in La Mère Brazier .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl

Bereidingswijze

Zie bladzijde 255 voor de bereiding van “béarnaisesaus, blz 255”.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Oeufs en croustades à la Béarnaise - Gepocheerde eieren met champignons en Bearnaisesaus

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Timbales de foie de volaille - Kippenlevermousse in vormpjes

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Moules à la Béarnaise - Mosselen Béarnaise

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Variaties op gepocheerde eieren met champignons en Bearnaisesaus

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken