Goudbrasem in het zout - dorada a la sal

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 180 in Culinaria Europese specialiteiten - deel II .

Keuken:
Europees / Spaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Schelvisfilet met zeegroenten & amandelen

Een recept uit

Citroencantuccini met amandelen

delicious. magazine - 2014-06

Amandel-polentacakejes met citroen

delicious. magazine - 2007-08

Amandelspijs

Een recept uit Sabine Koning