Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Sardienen met sjalotten - sardine allo scalogno
- Ingrediënten:
- bloem, ei, olijfolie, peper, sjalot, verse bladpeterselie, verse sardines, wittewijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, bieslook, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, laurierblad, melk, olijfolie, peterselie, prei, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / voorgerecht uit Brindisa:
Diner / voorgerecht uit Thermomix Feest:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei: