Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
klassieke tournedos
- Ingrediënten:
- kruidenboter, olie, tournedos, witte peper en zout
- Keuken:
- Europees
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, bouillon, citroensap, ei, knoflook, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, ossenhaas, peterselie, rundvlees, sjalot, suiker, tijm, tomaat, ui, vlees, water, witte peper, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:
Recept uit Het ATAG kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Allerlekkerst Zomer:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Het ATAG kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book: