- Het ATAG kookboek

Het ATAG kookboek

Over kook-, stoom- en garingstechnieken

Een boek van

We hebben 30 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Het ATAG kookboek, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Het ATAG kookboek

Een greep uit de 30 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit  - Het ATAG kookboek

Diner / nagerecht uit Het ATAG kookboek:

Crème Brulée

Ingrediënten:
eidooier, kristalsuiker, melk, rietsuiker, slagroom en vanillepeul

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Het ATAG kookboek

Recept uit Het ATAG kookboek:

Risotto met eekhoorntjesbrood

Ingrediënten:
belegen kaas, gedroogd eekhoorntjesbrood, knoflook, olie, parmezaanse kaas, risottorijst, roomboter, runderbouillon en witte ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
rijst
Een recept uit  - Het ATAG kookboek

Snack of tussendoortje uit Het ATAG kookboek:

Borrel kippenpootjes

Ingrediënten:
bosui, chilisaus, gemberpoeder, kippenpootjes, koriander, korianderpoeder, kurkumapoeder, peper, rietsuiker, rode peper, sesamzaad en zout

Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Het ATAG kookboek

Recept uit Het ATAG kookboek:

Kalkoenfilet met paddenstoelen en spek

Ingrediënten:
andijvie, cranberrycompote, jus de veau, kalkoenfilet, kaneelstokje, kruidnagel, paddenstoelenmix, pecannoten, prosciutto crudo, sherry pedro ximenez, sinaasappel en zoete aardappel

Keuken:
Nederlands
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Het ATAG kookboek

Recept uit Het ATAG kookboek:

Saffraanmayonaise

Ingrediënten:
citroensap, eidooier, gladde mosterd, knoflook, saffraandraadjes, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit  - Het ATAG kookboek

Recept uit Het ATAG kookboek:

Cake

Ingrediënten:
boter, ei, kristalsuiker, vanille-extract, vanillepeul, zelfrijzend bakmeel en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
koek en gebak
Een recept uit  - Het ATAG kookboek

Recept uit Het ATAG kookboek:

Aardbeienmacarons

Ingrediënten:
aardbeien, amandelmeel, eiwit, kleurstof in poedervorm, kristalsuiker, poedersuiker, roomboter, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit  - Het ATAG kookboek

Recept uit Het ATAG kookboek:

Stoofpotje van gehakt met speziebonen en zuidvruchten

Ingrediënten:
amandelen, bosui, dadels, garam masala, gedroogde abrikozen, gemberpoeder, kerriepoeder, knoflook, komijnzaad, komkommer-kwarkdip, naanbrood, rode ui, runderfond, rundergehakt, sperziebonen, venkelzaad, verse koriander en zoete aardappel

Keuken:
Nederlands
Een recept uit  - Het ATAG kookboek

Recept uit Het ATAG kookboek:

Pizza met 4 kazen

Ingrediënten:
basis tomatensaus, belegen kaas, blauwschimmelkaas, bloem, droge gist, gedroogde oregano, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, pesto, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza
Een recept uit  - Het ATAG kookboek

Recept uit Het ATAG kookboek:

Kippenbout met een salade van gestoomde groenten

Ingrediënten:
bieslook, bospeen, chilipeperpoeder, gemalen komijnzaad, gemberpoeder, gembersiroop, gerookt paprikapoeder, amandelschaafsel, kippenbouten, kurkuma, kwark, maiskolven, rode ui, sinaasappelzeste, verse doperwten en zout

Keuken:
Nederlands
Toon alle 30 recepten in dit boek