Gestoomde visfilet (zeebaars, heek, roodbaars, schelvis, kabeljauw) met asperge en roomsaus

Je vindt dit recept op pagina 36 in Het ATAG kookboek .

Keuken:
Nederlands
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Pannenkoekjes, Koreaanse, met kimchi en bosui (kimchi pajeon)

Een recept uit delicious. magazine - 2014-10

Paksoi met bosui en sake, gestoomde Shanghai

delicious. magazine - 2007-04

Fusion rolletjes

Serveersuggestie Fusion rolletjes

Zeeuwse creuses

Een recept uit André Amaro - Dit is geen kookboek