Zalm met aperges, pappardelle, truffel en beurre noisette

Je vindt dit recept op pagina 37 in Het ATAG kookboek .

Keuken:
Internationaal
Soort:
pasta/noodles / vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Citroensaus

Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Lichee-Granité

Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Basis voor mousse (Onderdeel van fashion on the Comedy Place in Antwerp)

Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Rode-bietensap II

Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten