Tournedos met Choronsaus

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 146 in Groot handboek sauzen .

Keuken:
Frans
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
rundvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Variaties op gepocheerde eieren met champignons en Bearnaisesaus

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Oeufs en croustades à la Béarnaise - Gepocheerde eieren met champignons en Bearnaisesaus

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Oeufs en croustades au fondue de crustacés - Gepocheerde eieren met crème van schaaldieren

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Kalfstartaar met tomaat, dillepoeder, rauwe enoki en korenbloemen

Een recept uit  - Story on a Plate