Teubner

We hebben 15 boeken van Teubner waarvan 2 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Teubner? Registreren is gratis!

Boeken van Teubner

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Teubner

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Basisrecept uit Groot handboek koken:

Bouquet garni voor vlees

Ingrediënten:
bonenkruid, citroentijm, knoflook, lavas, oregano, peterselie, peterseliewortel en wortel

Keuken:
Internationaal
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Bijgerecht uit Groot handboek koken:

Grapefruitsaus

Ingrediënten:
bruine suiker, grapefruitsap, limoensiroop en pistachenoten

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Kerriepoeder

Ingrediënten:
citroengras, curryblaadjes, kaneelstokje, kardemompeul, komijnzaad, korianderpoeder, kruidnagel, kurkumapoeder, rauwe rijst, venkelzaad en zwarte peperkorrels

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Bijgerecht uit Groot handboek koken:

Tzatziki

Ingrediënten:
azijn, citroensap, dille, knoflook, komkommer, peper, yoghurt, zout en zure room

Keuken:
Grieks
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Wortelsaus

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, groentefond, room, sjalot, vloeibare honing, witte port, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
saus
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Tomatenmayonaise

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, ei, groene chilipeper, olie, olijfolie, rode paprika, sjalot, tomaten en tomatenpuree

Keuken:
Mediterraans
Soort:
saus
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Kruidenboter

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, boter, knoflook, lavas, limoensap, oregano, peterselie, sjalot, tijm, witte peper en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
samengestelde boter
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Kokossaus

Ingrediënten:
bruine rum, eidooier, kokoschips, kokospulp, suiker en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Bolognesesaus

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, boter, mager rundgehakt, olie, peper, peterselie, peterseliewortel, rode wijn, runderfond, tijm, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Salsa verde

Ingrediënten:
aceto balsamico, basilicum, bieslook, knoflook, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, ui en zout

Keuken:
Frans / Italiaans
Soort:
vegan / saus
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:

Kippensoep

Ingrediënten:
kippenbouillon, kippenhart, kippenmaag, knolselderij, laurier, peterseliewortel, prei, raap, savooiekool, soepkip, ui, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Currydip

Ingrediënten:
cayennepeper, crème fraîche, gembersiroop, kerriepoeder, ongepelde knoflooktenen, sojasaus, verse kaas en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus
Alle recepten van Teubner