Teubner

We hebben 15 boeken van Teubner waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Teubner? Registreren is gratis!

Boeken van Teubner

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Teubner

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Bijgerecht uit Groot handboek koken:

Kerriesaus

Ingrediënten:
citroensap, kerrieboter, kippenbouillon en room

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Basisrecept uit Groot handboek koken:

Bouquet garni voor vlees - extra sterk

Ingrediënten:
laurier, lenteui, peterselie, peterseliewortel, rozemarijn, salie, selderijblad, sinaasappelschil en tijm

Keuken:
Internationaal
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:

Kippensoep

Ingrediënten:
kippenbouillon, kippenhart, kippenmaag, knolselderij, laurier, peterseliewortel, prei, raap, savooiekool, soepkip, ui, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:

Reemedaillons

Ingrediënten:
olie, peper, reerugfilet, rookspek, vet spek, wildfond en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
wild
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:

Gegratineerde coquilles

Ingrediënten:
boter, broodkruim, chilipeper, coquilles, knoflook, koraal, peper, peterselie, room, sjalot, visfond en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Bijgerecht uit Groot handboek koken:

Ei-kruidensaus

Ingrediënten:
azijn, ei, gemengde kruiden, kappertjes, mosterd, olie, peper, ui, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:

Aspergerisotto

Ingrediënten:
boter, citroensap, groene asperge, kalfsfond, parmezaanse kaas, peper, risottorijst, sjalot, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Bijgerecht uit Groot handboek koken:

Remoulade

Ingrediënten:
amsjovisfilet, cornichons, eidooier, kappertjes, mosterd, peper, tuinkruiden, ui, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:

Ossenstaartsoep, heldere

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicumstengels, boter, droge sherry, eiwit, kalfsbotten, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, majoraan, ossenstaart, peterselie, peterseliewortel, pimentkorrels, prei, rozemarijn, runderbotten, salie, schenkelvlees, tijm, tomatenpuree, ui, witte peperkorrels, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Bijgerecht uit Groot handboek koken:

Gehaktsaus

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, gerookte ham, knoflook, olie, peper, peterselie, rundergehakt, tomaten, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui, varkensgehakt, vleesbouillon, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / nagerecht uit Groot handboek koken:

Karamel-roomijs

Ingrediënten:
ei, eidooier, glucosestroop, karamel, melk, slagroom, suiker, vanillescheut en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / ijs
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:

Kaassoufflé

Ingrediënten:
bloem, boter, eidooier, eiwit, kaas, melk, nootmuskaat, peper, slagroom en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Alle recepten van Teubner