Chàteaubriand met Béarnaisesaus

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 88 in De chef-kok is een vrouw .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Fondue Bourguignonne

Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Forel, gegrild "Ribeauville"

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Duif, samengebonden en geroosterd

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Sauce choron

Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken