Nico-Stanitzok - Sous-Vide
Een boek van
We hebben 47 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Nico-Stanitzok - Sous-Vide , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide
Een greep uit de 47 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: kipfilet, oosterse saus, palmsuiker, raapolie, rietsuiker en vissaus
Keuken: Oosters
Soort: sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: amandeldrank, flespompoen, citroensap, gedroogde abrikozen, harissa, olijfolie, peper, platbrood, ras el hanout, ui en zout
Keuken: Noord-Afrikaans
Soort: sous-vide / vegetarisch / groente
Ingrediënten: gerookt paprikapoeder, geroosterde zoute amandelen, groene asperges, honing, ingemaakte gegrilde paprika, knoflook, olijfolie, peper, rode wijnazijn, tomatenpassata, zout en zoute geroosterde amandelen
Keuken: Duits
Soort: sous-vide
Ingrediënten: chimichurrisaus, chuck-steak, olijfolie, peper en zout
Keuken: Argentijns
Soort: sous-vide / rundvlees
Ingrediënten: appelazijn, gedroogde abrikozen, geel mosterdzaad, gember, honing, korianderzaden, olijfolie, salot, zout en zwarte peperkorrels
Soort: sous-vide / saus
Ingrediënten: peper, raapzaadolie, varkensrug en zout
Keuken: Duits
Soort: sous-vide / varkensvlees
Ingrediënten: boter, frambozenjam, honing, kruidnagel, rode kool ui, rode wijnazijn, zout en zure appel
Keuken: Duits
Soort: sous-vide
Ingrediënten: amandelschaafsel, boter, citroen, dadels, grove dijonmosterd, honing, olijfolie, peper, sjalot, sperziebonen en witte wijnazijn
Keuken: Noord-Afrikaans
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: mayonaise, peper, suiker, witte kool, witte wijnazijn, wortel en zout
Keuken: Amerikaans
Soort: salade / sous-vide
Ingrediënten: abrikozen, gele paprika, gladde peterselie, honing, kipfilet, olijfolie, peper, prei, reuzengarnalen, rode paprika, rode peper, witte wijn en zout
Keuken: Spaans
Soort: sous-vide / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: boter, hollandaisesaus, sinaasappelsap, witte asperges en zout
Keuken: Frans
Soort: sous-vide / groente
Ingrediënten: boter, peper, rietsuiker, rode ui, tomaten uit blik en zout
Keuken: Italiaans
Soort: sous-vide / saus
Ingrediënten: boter, citroensap, geroosterde zoute pindas, gladde peterselie, honing, pastinaak, sinaasappelsap en zout
Keuken: Duits
Soort: sous-vide / vegetarisch / groente
Ingrediënten: citroenkorst, dijonaise, lamscarré, olijfolie, peper en zout
Soort: sous-vide / lamsvlees
Ingrediënten: amandelschaafsel, bloem, boter, cacaopoeder, droge sherry, gevogeltefond, kalkoenborst, knoflook, peper, raapolie, ui en zout
Keuken: Internationaal
Soort: sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: cacaopoeder, chilipoeder, courgette, gemalen koriander, kaneelpoeder, kruidnagel, nootmuskaat, olijfolie, peper, varkenshaas, vastkokende aardappel en zout
Keuken: Zuid-Amerikaans
Soort: sous-vide / varkensvlees
Ingrediënten: appelazijn, boter, casinobrood, dille, geitenkaas, gember, honing, olijfolie, peper, rode biet, sinaasappel en zout
Soort: sous-vide / groente
Ingrediënten: olijfolie, pangasiusfilet, parmaham, peper, polenta, salie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: sous-vide
Ingrediënten: bloem, boter, gedroogde dragon, gevogeltefond, grove dijonmosterd, kabeljauwfilet, middelscherpe mosterd, peper, room, suiker en zout
Keuken: Frans
Soort: sous-vide / vis
Toon alle 47 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar