Nico-Stanitzok - Sous-Vide
Een boek van
We hebben 47 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Nico-Stanitzok - Sous-Vide , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide
Een greep uit de 47 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: appelazijn, gedroogde abrikozen, geel mosterdzaad, gember, honing, korianderzaden, olijfolie, salot, zout en zwarte peperkorrels
Soort: sous-vide / saus
Ingrediënten: mayonaise, peper, suiker, witte kool, witte wijnazijn, wortel en zout
Keuken: Amerikaans
Soort: salade / sous-vide
Ingrediënten: gerookt paprikapoeder, geroosterde zoute amandelen, groene asperges, honing, ingemaakte gegrilde paprika, knoflook, olijfolie, peper, rode wijnazijn, tomatenpassata, zout en zoute geroosterde amandelen
Keuken: Duits
Soort: sous-vide
Ingrediënten: boter, peper, ribeye, rozemarijn, tijm en zout
Soort: sous-vide / rundvlees
Ingrediënten: appelazijn, citroen, dille, ffriséesla, honing, koolvisfilet, middelscherpe mosterd, olijfolie, papaya, peper, tomaten en zout
Soort: sous-vide / vis
Ingrediënten: gedroogde oregano, gemalen komijn, gladde peterselie, knoflook, koriander, olijfolie, peper, rode chilipeper, rode ui, rode wijnazijn en zout
Soort: sous-vide / saus
Ingrediënten: birds-eye chilipeper, citroengras, gember, knoflook, limoensap, rode chilipeper en sjalot
Soort: sous-vide / saus
Ingrediënten: boter, citroensap, gedroogde oregano, laurier, oktopustentakels, olijfolie, peper en zout
Keuken: Portugees
Soort: sous-vide / vis
Ingrediënten: boter, dragon, eidooier, kruidenazijn, laurier, peper, sjalot en zout
Keuken: Frans
Soort: sous-vide / saus
Ingrediënten: kipfilet, oosterse saus, palmsuiker, raapolie, rietsuiker en vissaus
Keuken: Oosters
Soort: sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: ahornsiroop, bataat, crème fraîche, kokosmelk en zout
Keuken: Portugees
Soort: sous-vide / vegetarisch / groente / boter en olie
Ingrediënten: boter, frambozenjam, honing, kruidnagel, rode kool ui, rode wijnazijn, zout en zure appel
Keuken: Duits
Soort: sous-vide
Ingrediënten: amandeldrank, flespompoen, citroensap, gedroogde abrikozen, harissa, olijfolie, peper, platbrood, ras el hanout, ui en zout
Keuken: Noord-Afrikaans
Soort: sous-vide / vegetarisch / groente
Ingrediënten: knoflook, maïsgriesmeel, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper en tijm
Keuken: Italiaans
Soort: sous-vide
Ingrediënten: bloemkoolroosjes, boter, cashewnoten, citroensap, snoekbaarsfilet, zout en zoute sojasaus
Keuken: Duits
Soort: sous-vide
Ingrediënten: marinade voor zuurgebraad, ossenhaas, peper, raapzaadolie en zout
Keuken: Duits
Soort: sous-vide / rundvlees
Ingrediënten: amandelschaafsel, bloem, boter, cacaopoeder, droge sherry, gevogeltefond, kalkoenborst, knoflook, peper, raapolie, ui en zout
Keuken: Internationaal
Soort: sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: gember, groene chilipeper, kaneelpoeder, kippenvleugel, knoflook, lente-ui, limettensap, rietsuiker, sojasaus, tijm en zout
Keuken: Jamaicaans
Soort: sous-vide
Ingrediënten: chimichurrisaus, chuck-steak, olijfolie, peper en zout
Keuken: Argentijns
Soort: sous-vide / rundvlees
Toon alle 47 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar