Nico-Stanitzok - Sous-Vide
Een boek van
We hebben 47 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Nico-Stanitzok - Sous-Vide , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide
Een greep uit de 47 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bloemige aardappel, boter, citroensap, knolselderij, nootmuskaat en zout
Keuken: Duits
Soort: sous-vide
Ingrediënten: barbarie-eendenborst, chutney, olijfolie en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: sous-vide
Ingrediënten: boter, peper, rietsuiker, rode ui, tomaten uit blik en zout
Keuken: Italiaans
Soort: sous-vide / saus
Ingrediënten: amandeldrank, flespompoen, citroensap, gedroogde abrikozen, harissa, olijfolie, peper, platbrood, ras el hanout, ui en zout
Keuken: Noord-Afrikaans
Soort: sous-vide / vegetarisch / groente
Ingrediënten: marinade voor zuurgebraad, ossenhaas, peper, raapzaadolie en zout
Keuken: Duits
Soort: sous-vide / rundvlees
Ingrediënten: boter, citroensap, gedroogde oregano, laurier, oktopustentakels, olijfolie, peper en zout
Keuken: Portugees
Soort: sous-vide / vis
Ingrediënten: bloemkoolroosjes, boter, cashewnoten, citroensap, snoekbaarsfilet, zout en zoute sojasaus
Keuken: Duits
Soort: sous-vide
Ingrediënten: citroensap, griekse yoghurt, honing, jonge wortel, kervel, olijfolie, peper, zonnebloempitten en zout
Keuken: Duits
Soort: sous-vide / groente
Ingrediënten: citroen, gladde peterselie, paneermeel, peper, tijm en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: sous-vide / boter en olie
Ingrediënten: kipfilet, oosterse saus, palmsuiker, raapolie, rietsuiker en vissaus
Keuken: Oosters
Soort: sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: mayonaise, peper, suiker, witte kool, witte wijnazijn, wortel en zout
Keuken: Amerikaans
Soort: salade / sous-vide
Ingrediënten: peper, raapzaadolie, varkensrug en zout
Keuken: Duits
Soort: sous-vide / varkensvlees
Ingrediënten: boter, hollandaisesaus, sinaasappelsap, witte asperges en zout
Keuken: Frans
Soort: sous-vide / groente
Ingrediënten: gerookt paprikapoeder, geroosterde zoute amandelen, groene asperges, honing, ingemaakte gegrilde paprika, knoflook, olijfolie, peper, rode wijnazijn, tomatenpassata, zout en zoute geroosterde amandelen
Keuken: Duits
Soort: sous-vide
Ingrediënten: bbq-saus, grillkruiden, koolsla, raapzaadolie, tortilla's, varkensnek en zout
Keuken: Amerikaans
Soort: sous-vide
Ingrediënten: balsamicoazijn, boter, gedroogde abrikozen, honing, kruidnagel, laurier, rode wijn en zout
Soort: sous-vide / marinade
Ingrediënten: amandelschaafsel, boter, citroen, dadels, grove dijonmosterd, honing, olijfolie, peper, sjalot, sperziebonen en witte wijnazijn
Keuken: Noord-Afrikaans
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: chimichurrisaus, chuck-steak, olijfolie, peper en zout
Keuken: Argentijns
Soort: sous-vide / rundvlees
Ingrediënten: abrikozen, gele paprika, gladde peterselie, honing, kipfilet, olijfolie, peper, prei, reuzengarnalen, rode paprika, rode peper, witte wijn en zout
Keuken: Spaans
Soort: sous-vide / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Toon alle 47 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar