Spargel mit Hollandaise / Asperge met Hollandaisesaus (25 min op 85° C)

Je vindt dit recept op pagina 55 in Nico-Stanitzok - Sous-Vide .

Keuken:
Frans
Soort:
sous-vide / groente
Bereidingstijd:
35 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Zalm "Bonne femme"

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Morieltjes

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Stokvis met truffel

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Gegratineerde langouste

Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken