Zander mit Blumenkohlreis / Snoekbaars met bloemkoolrijst (20 min, 56°C)

Je vindt dit recept op pagina 42 in Nico-Stanitzok - Sous-Vide .

Keuken:
Duits
Soort:
sous-vide
Bereidingstijd:
40 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

cauliflower puree

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Cauliflower foam

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Bloemkool met dragon en bruine boter à la Tim Mälzer

Een recept uit Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk

Aardappelpuree met bloemkool & blauwe kaas

Een recept uit delicious. magazine - 2016-01