Saibling mit Orangenduft / Zalmforel met sinaasappelgeur (12 min 54°C)

Je vindt dit recept op pagina 39 in Nico-Stanitzok - Sous-Vide .

Keuken:
Duits
Soort:
sous-vide
Bereidingstijd:
35 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Cocktailsaus

Een recept uit Josita Hartanto - Vegan Genial

Bieslookcrème

Een recept uit Josita Hartanto - Vegan Genial

Jakobsmuscheln mit Fenchel-Granatapfel-Salat und Pinienkernvinaigrette / Coquilles met venkel-granaatappelsalade en pijnappelpit-vinaigrette

Een recept uit Dieter Müller - Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd

Gebratener Lachs auf Dicke-Bohnen-Püree mit Tomatensaus / Gebakken zalm op tuinbonenpuree met tomatensaus (Koken door kinderen)

Een recept uit Holger Stromberg - Gesund Geniessen