Vissaus

Vissaus wordt gemaakt door vis te vergisten. Er is echter niet één vissaus, verschillende culturen en tijden kennen hun eigen vissausen. Het is vooral populair in de Aziatische keuken en kan van diverse vissoorten gemaakt worden.

Probeer eens Conimex Black Vissaus (via ah.nl).

Alternatieve naam: visssaus.

Zoek naar vissaus in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met vissaus in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste vissaus recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient vissaus:

Een recept uit Anneke Ammerlaan, Annelene van Eijndhoven en Clara ten Houte de Lange - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Pikante vissaus

Ingrediënten:
azijn, citroensap, knoflook, limoensap, nam pla, nuoc mam, rijstazijn, rode spaanse peper, suiker, thaise vissaus en vietnamese vissaus

Keuken:
Vietnamees
Soort:
sauzen, dips & dressings / vis
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Chinese eiernoedels met varkensvlees

Ingrediënten:
chinese eiernoedels, chinese sojasaus, droge sherry, gemberwortel, groene paprika, groene spaanse peper, kentjoerwortel, knoflook, laoswortel, maizena, paksoi, palmsuiker, rijstwijn, schouderkarbonade, sesamolie, shiitake, sjalot, tauge, vijfkruidenpoeder, vissaus, zonnebloemolie en zwarte bonensaus