Karamellisiertes Hähnchen / Gekarameliseerde kip (90 min bij 65°C)

Je vindt dit recept op pagina 32 in Nico-Stanitzok - Sous-Vide .

Keuken:
Oosters
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
sous-vide / gevogelte
Bereidingstijd:
40 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Kipfilet, gegrild, à la bonne femme

Een recept uit delicious. magazine - 2011-12

Lemper ajam (kleefrijstrolletjes met pikante kipvulling

Een recept uit Mirjam van der Rijst, Harold Pereira en Eveline Stoel - Boekoe Bagoes

Kipfilet met asperges in aspergesaus

delicious. magazine - 2010-07

Kip met Boemboe Bali

Een recept uit Sandra Mahut - Selamat Makan!