Jakobsmuscheln mit Fenchel-Granatapfel-Salat und Pinienkernvinaigrette / Coquilles met venkel-granaatappelsalade en pijnappelpit-vinaigrette

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 17 in Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd .

Keuken:
Duits
Gang:
voorgerecht
Soort:
schaal- en schelpdieren
Bereidingstijd:
15 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Ceviche van Sint-jakobsvruchten met granaatappel

Een recept uit Sandra Bekkari en Beeld Ambassadeurs - Fast Food

Coquille, geroosterd, met peultjes, granaatappel, schaaldierschuim en boekweit

delicious. magazine - 2010-11

Tartaar van coquilles met wasabi

Een recept uit Jean-Guillaume Dufour - Tartaar van het mes

Coquille, geroosterde, met peultjes, granaatappel, schaaldierschuim en boekweit

delicious. magazine - 2010-11