Tim Delissen - Het ATAG kookboek

Het ATAG kookboek

Over kook-, stoom- en gaartechnieken

Een boek van Tim Delissen

We hebben 30 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Het ATAG kookboek, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Van kookboeken kun je er nooit genoeg hebben. Vooral het ATAG-kookboek is een musthave in jouw (nieuwe) keuken. Haal het beste uit je keuken en jezelf en leer alles over garings-, stoom- en kooktechnieken. In dit kookboek vind je een aantal smaakvolle recepten van ATAG chef Tim. Varierend van koken op inductie tot stomen met de stoomoven.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Het ATAG kookboek

Een greep uit de 30 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Tim Delissen - Het ATAG kookboek

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het ATAG kookboek:

Borrel kippenpootjes

Ingrediënten:
bosui, chilisaus, gemberpoeder, kippenpootjes, korianderpoeder, kurkumapoeder, paprikapoeder, peper, rietsuiker, rode peper, sesamzaad, verse koriander en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
gevogelte
Een recept uit Tim Delissen - Het ATAG kookboek

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:

Perfect gebakken tournedos

Ingrediënten:
druivenpitolie, grof zeezout, knoflook, koolzaadolie, peper, peperkorrels, roomboter, rozemarijn en tournedos

Keuken:
Internationaal
Soort:
rundvlees
Een recept uit Tim Delissen - Het ATAG kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:

Kippenbout met een salade van gestoomde groenten

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bieslook, bospeen, chilipeperpoeder, doperwten, gemalen komijnzaad, gemberpoeder, gembersiroop, gerookt paprikapoeder, kippenbout, kurkuma, kwark, rode ui, sinaasappelzeste, verse maiskorrels en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
gevogelte
Een recept uit Tim Delissen - Het ATAG kookboek

Recept uit Het ATAG kookboek:

Aardbeienmacarons

Ingrediënten:
aardbeien, amandelmeel, boter, eiwit, kristalsuiker, poedersuiker, rode kleurstof, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Tim Delissen - Het ATAG kookboek

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:

Prei quiche

Ingrediënten:
bladerdeeg, bladpeterselie, bloem, ei, italiaanse ham, kaas, peper, prei, salami, sojaroom en zout

Keuken:
Frans
Soort:
hartige taart
Een recept uit Tim Delissen - Het ATAG kookboek

Bij de koffie uit Het ATAG kookboek:

Cake

Ingrediënten:
boter, ei, kristalsuiker, vanille-extract, vanillepeul, zelfrijzend bakmeel en zout

Keuken:
Nederlands / Brits
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Tim Delissen - Het ATAG kookboek

Lunch uit Het ATAG kookboek:

Kaas-uienbrood

Ingrediënten:
belegen kaas, bloem, pesto, pizzabodem en rode ui

Keuken:
Internationaal
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Tim Delissen - Het ATAG kookboek

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Het ATAG kookboek:

Patatas bravas

Ingrediënten:
bieslook, gerookte spekplakjes, peterselie, saffraanmayonaise en zoete aardappel

Keuken:
Spaans
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Tim Delissen - Het ATAG kookboek

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:

Vers gemaakte pizza met 4 kazen

Ingrediënten:
basis tomatensaus, belegen kaas, blauwschimmelkaas, bloem, droge gist, gedroogde oregano, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, pesto, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s / vegetarisch
Toon alle 30 recepten in dit boek