Het ATAG kookboek 
      Over kook-, stoom- en gaartechnieken 
      
      
       
     
      
      We hebben 30 recepten uit dit boek   geindexeerd. 
      
         Word gratis lid 
         Welkom op heerlijk zoeken 
         Wij maken jouw kookboeken, zoals Het ATAG kookboek , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage  of word direct gratis lid  en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
       
      Van kookboeken kun je er nooit genoeg hebben.
Vooral het ATAG-kookboek is een musthave in jouw
(nieuwe) keuken. Haal het beste uit je keuken en jezelf
en leer alles over garings-, stoom- en kooktechnieken.
In dit kookboek vind je een aantal smaakvolle recepten van ATAG chef Tim. Varierend van koken op inductie tot stomen met de stoomoven.
 
     
    
    Aantekeningen
         bij dit boek
     
          Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt       
           bij dit boek
 door gebruikers. 
   
        
    Advertentie 
    
         
    
         
        
        Recepten uit Het ATAG kookboek 
        Een greep uit de 30 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
          
  
  
  
    
        Ingrediënten: belegen kaas, bloem, pesto, pizzabodem en rode ui  
      
        
Keuken: Internationaal 
        Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: appelstroop, bladspinazie, bloem, boter, hartig deeg, gebrande amandelen, peper, pompoensap, rode ui, tijm, zachte geitenkaas en zout  
      
        
Keuken: Nederlands / Duits / Belgisch 
        Soort: hartige taart / vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: knoflook, lamsrugfilet, munt, peper, rozemarijn en zout  
      
        
Keuken: Internationaal 
        Soort: lamsvlees 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: eidooier, kristalsuiker, melk, rietsuiker, slagroom en vanillepeul  
      
        
Keuken: Spaans / Frans / Brits 
        Soort: pudding 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: amandelen, bosui, dadels, garam masala, gedroogde abrikozen, gemberpoeder, kerriepoeder, knoflook, komijnzaad, kwarkdip met komkommer, naanbrood, rode ui, runderfond, rundergehakt, sperziebonen, venkelzaad, verse koriander en zoete aardappel  
      
        
Keuken: Internationaal 
        Soort: stoofgerecht / rundvlees 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: amaretto, bloem, boter, eiwit, grof zeezout, kaneelpoeder, koksroom, macadamianoten, poedersuiker, rietsuiker, salt flakes, vanille-ijs, vanillepeul, vanillesuiker, water en zout  
      
        
Keuken: Internationaal 
        Soort: ijs 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bladerdeeg, bladpeterselie, bloem, ei, italiaanse ham, kaas, peper, prei, salami, sojaroom en zout  
      
        
Keuken: Frans 
        Soort: hartige taart 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bloem, boter, ei, kristalsuiker, poedersuiker, pure chocolade, zoetezoute pindas en zonnebloemolie  
      
        
Keuken: Frans 
        Soort: vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bosui, crème fraîche, ei, groene asperges, heek, kabeljauw, kappertjes, olijfolie, peper, roodbaars, room, roomkaas, schelvis, sjalot, spinazie, zeebaars en zout  
      
        
        
Soort: vis 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: beenham, bladpeterselie, ei, krieltjes, mosterd-oliedressing en witte asperges  
      
        
Keuken: Nederlands / Belgisch 
        
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: boter, ei, kristalsuiker, vanille-extract, vanillepeul, zelfrijzend bakmeel en zout  
      
        
Keuken: Nederlands / Brits 
        Soort: koek en gebak 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: amandelschaafsel, bieslook, bospeen, chilipeperpoeder, doperwten, gemalen komijnzaad, gemberpoeder, gembersiroop, gerookt paprikapoeder, kippenbout, kurkuma, kwark, rode ui, sinaasappelzeste, verse maiskorrels en zout  
      
        
Keuken: Internationaal 
        Soort: gevogelte 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: biefstuk, bieslook, boter, crème fraîche, druivenpitolie, amandelschaafsel, granaatappelpitjes, handsinaasappel, krenten, mayonaise, peper, spitskool, wortel en zout  
      
        
Keuken: Mediterraans 
        Soort: rundvlees 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bieslook, gerookte spekplakjes, peterselie, saffraanmayonaise en zoete aardappel  
      
        
Keuken: Spaans 
        Soort: aardappelgerecht 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: basis tomatensaus, belegen kaas, blauwschimmelkaas, bloem, droge gist, gedroogde oregano, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, pesto, water en zout  
      
        
Keuken: Italiaans 
        Soort: hartige taarten, pasteien en pizza’s / vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: amandelschaafsel, gele paprika, groene olijven, groentebouillon, kalamata olijven, kapperappeltjes, oregano, parelcouscous, pesto, pijnboompitten, rode paprika, rode ui en witte kaasblokjes  
      
        
Keuken: Mediterraans 
        Soort: salade / vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: citroensap, eidooier, groene asperges, pappardelle, peper, roomboter, sojaroom, truffel, zalmfilet en zout  
      
        
Keuken: Internationaal 
        Soort: vis 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: belegen kaas, gedroogd eekhoorntjesbrood, knoflook, olie, parmezaanse kaas, risottorijst, roomboter, runderbouillon en witte ui  
      
        
Keuken: Italiaans 
        Soort: risotto 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: banaansjalot, basilicum, bospeen, kalkoenmedaillons, knoflook, pancetta, peper, roomboter, salie, vastkokende aardappel en zout  
      
        
Keuken: Italiaans 
        Soort: gevogelte 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: droge gist, fijn zout, groene olijven, grof zeezout, meel voor witbrood, olijfolie, rozemarijn, suiker, water en zwarte olijven  
      
        
Keuken: Italiaans 
        Soort: brood en broodgerecht / vegan 
      
     
   
 
        Toon alle 30 recepten in dit boek 
         
   
  
    
    Status: Doorzoekbaar