Terug naar Het ATAG kookboek.

Het ATAG kookboek recepten

Over kook-, stoom- en gaartechnieken

Tim Delissen

Overzicht van alle recepten

Een recept uit Tim Delissen - Het ATAG kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:

Stoofpotje van gehakt met sperziebonen en zuidvruchten

Ingrediënten:
amandelen, bosui, dadels, garam masala, gedroogde abrikozen, gemberpoeder, kerriepoeder, knoflook, komijnzaad, kwarkdip met komkommer, naanbrood, rode ui, runderfond, rundergehakt, sperziebonen, venkelzaad, verse koriander en zoete aardappel

Keuken:
Internationaal
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit Tim Delissen - Het ATAG kookboek

Recept uit Het ATAG kookboek:

Gevulde speculaas

Ingrediënten:
amandelschaafsel, boter, bruine basterdsuiker, ei, eidooier, kristalsuiker, melk, speculaaskruiden, witte amandelen, zelfrijzend bakmeel en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Tim Delissen - Het ATAG kookboek

Lunch uit Het ATAG kookboek:

Kaas-uienbrood

Ingrediënten:
belegen kaas, bloem, pesto, pizzabodem en rode ui

Keuken:
Internationaal
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Tim Delissen - Het ATAG kookboek

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het ATAG kookboek:

Borrel kippenpootjes

Ingrediënten:
bosui, chilisaus, gemberpoeder, kippenpootjes, korianderpoeder, kurkumapoeder, paprikapoeder, peper, rietsuiker, rode peper, sesamzaad, verse koriander en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
gevogelte
Een recept uit Tim Delissen - Het ATAG kookboek

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:

Prei quiche

Ingrediënten:
bladerdeeg, bladpeterselie, bloem, ei, italiaanse ham, kaas, peper, prei, salami, sojaroom en zout

Keuken:
Frans
Soort:
hartige taart
Een recept uit Tim Delissen - Het ATAG kookboek

Lunch uit Het ATAG kookboek:

Focaccia met olijf en rozemarijn

Ingrediënten:
droge gist, fijn zout, groene olijven, grof zeezout, meel voor witbrood, olijfolie, rozemarijn, suiker, water en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegan
Een recept uit Tim Delissen - Het ATAG kookboek

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:

Perfect gebakken tournedos

Ingrediënten:
druivenpitolie, grof zeezout, knoflook, koolzaadolie, peper, peperkorrels, roomboter, rozemarijn en tournedos

Keuken:
Internationaal
Soort:
rundvlees
Een recept uit Tim Delissen - Het ATAG kookboek

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:

Vers gemaakte pizza met 4 kazen

Ingrediënten:
basis tomatensaus, belegen kaas, blauwschimmelkaas, bloem, droge gist, gedroogde oregano, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, pesto, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s / vegetarisch
Een recept uit Tim Delissen - Het ATAG kookboek

Bij de koffie uit Het ATAG kookboek:

Cake

Ingrediënten:
boter, ei, kristalsuiker, vanille-extract, vanillepeul, zelfrijzend bakmeel en zout

Keuken:
Nederlands / Brits
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Tim Delissen - Het ATAG kookboek

Diner / nagerecht / dessert uit Het ATAG kookboek:

Pavlova met blauwe bes en bakkersroom

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bakkersroom, blauwe bessen, citroensap, citroenverbana, ei, fijne kristalsuiker, maïzena, munt, nougatine en poedersuiker

Keuken:
Nieuw-Zeelands
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Tim Delissen - Het ATAG kookboek

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Het ATAG kookboek:

Patatas bravas

Ingrediënten:
bieslook, gerookte spekplakjes, peterselie, saffraanmayonaise en zoete aardappel

Keuken:
Spaans
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Tim Delissen - Het ATAG kookboek

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:

Risotto met eekhoorntjesbrood

Ingrediënten:
belegen kaas, gedroogd eekhoorntjesbrood, knoflook, olie, parmezaanse kaas, risottorijst, roomboter, runderbouillon en witte ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Tim Delissen - Het ATAG kookboek

Recept uit Het ATAG kookboek:

Aardbeienmacarons

Ingrediënten:
aardbeien, amandelmeel, boter, eiwit, kristalsuiker, poedersuiker, rode kleurstof, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Tim Delissen - Het ATAG kookboek

Diner / nagerecht uit Het ATAG kookboek:

Crème Brûlée

Ingrediënten:
eidooier, kristalsuiker, melk, rietsuiker, slagroom en vanillepeul

Keuken:
Spaans / Frans / Brits
Soort:
pudding
Een recept uit Tim Delissen - Het ATAG kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:

Kippenbout met een salade van gestoomde groenten

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bieslook, bospeen, chilipeperpoeder, doperwten, gemalen komijnzaad, gemberpoeder, gembersiroop, gerookt paprikapoeder, kippenbout, kurkuma, kwark, rode ui, sinaasappelzeste, verse maiskorrels en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
gevogelte