Zalm met asperges, pappardelle, truffel en beurre noisette

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 37 in Het ATAG kookboek .

Keuken:
Internationaal
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Prairy oyster

Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Video: zelf mayonaise maken

Een recept uit Annemiek Verweij

Aardbeien kwark

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Granaatappelsabayon

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze