Dungesneden biefstuk met zoetzuur van asperge en aspergelinten

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 35 in Het ATAG kookboek .

Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
rundvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Eenvoudige asperge citroen of azijn

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Aspergesalade

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Gegrilde asperges met Parmezaan

Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

bosuitjes en asperges van de barbecue

Een recept uit L. Martin - Het grote vegetarische kookboek