Eendenborst met zalf van pompoen, gestoomde rode kool en spruitjes, een chutney van ui, framboos en tijm en krokantje van roseval aardappel

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 42 in Het ATAG kookboek .

Keuken:
Internationaal
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Rodekool met appel

Een recept uit Ursula Strik

Hangop met balsamico en bramen

Een recept uit Onno Kleyn - De grote Kleyn

Salade met geitenkaas en appelstroop-balsamico dressing

Een recept uit Es

Hachee van jackfruit en aubergine

Een recept uit Karin Luiten en Harold Pereira - Vega zónder pakjes & zakjes