Rode peperkorrels

Rode peperkorrels wordt beschouwd als peperkorrels.

Alternatieve naam: gemalen rode peperkorrels.

Zoek naar rode peperkorrels in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met rode peperkorrels in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste rode peperkorrels recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient rode peperkorrels:

Een recept uit Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld - Wild

Recept uit Wild:

Wildterrine van gans en ander wild

Ingrediënten:
armagnac, calvados, citroen, cognac, eendenborst, ei, fazant, ganzenfilet, ganzenvet, jeneverbes, kalfsgehakt, kippenlever, knoflook, laurier, ontbijtspek, peper, rode peperkorrels, rode wijn, room, rozemarijn, salie, spek, speklappen, tijm, wildfond, zout en zwarte peperkorrels

Soort:
wild / gevogelte / paté/terrine
Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl

Bijgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:

Mirinsaus

Ingrediënten:
droge sherry, mirin, zoutarme sojasaus, rijstazijn, rode peperkorrels, shoyu, suiker en zwarte peperkorrels

Keuken:
Aziatisch
Soort:
warme sauzen / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Recept uit Rond de tafel der Romeinen:

Gehaktballetjes

Ingrediënten:
boterhammen, caroenum, druivensap, garum, gehakt, honing, mirtebessen, olijfolie, peper, peperkorrels, pijnboompitten, rode wijn, varkensnet, zoete wijn en zout

Keuken:
Romeins
Soort:
vlees
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Gemarineerde ossenhaas

Ingrediënten:
rode biet, komijnzaad, ossenhaas, plantaardige olie, roze peperkorrels, truffel, water, witte peperkorrels, zeezout, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Keuken:
Marokkaans
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Bing kersen

Ingrediënten:
cabernet sauvignon, kers, peperkorrels, pimentbessen en suiker

Soort:
fruit / sous-vide
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:

Geroosterde morene

Ingrediënten:
bonenkruid, defrutum, lavas, liquamen, mulsum, murene, olie, peper, peperkorrels, pruim, rode wijn, saffraan en ui

Keuken:
Romeins
Soort:
barbecue/grill / vis
Een recept uit Arthur le Caisne - Het slagershandboek voor de thuiskok

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het slagershandboek voor de thuiskok:

Pastrami

Ingrediënten:
bruine suiker, gedroogd cayennepepertje, gerookte paprika, grof grijs zeezout, honing, knoflookpoeder, korianderzaad, kruidnagel, laurierblad, mosterdpoeder, piment, puntborst, rode peperkorrels, verse knoflook en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans / Joods
Soort:
rundvlees
Een recept uit Anthony Bourdain - Les Halles kookboek

Diner / nagerecht uit Les Halles kookboek:

Peren in rode wijn

Ingrediënten:
jeneverbes, kaneelstokje, laurier, peperkorrels, peren, rode wijn, steranijs en suiker

Keuken:
Frans
Soort:
fruit / vegetarisch
Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:

Kip teriyaki

Ingrediënten:
droge sherry, gemberwortel, honing, kippendij, knoflook, rode peperkorrels, shoyu, voorjaarsui, zoutarme sojasaus en zwarte peperkorrels

Keuken:
Japans
Soort:
barbecue/grill / magnetron / gevogelte