Patina van brasem, harder en oesters

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 343 in Rond de tafel der Romeinen .

Keuken:
Romeins
Soort:
schaal- en schelpdieren / vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gerechten met warme spinazie

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Fish Soup with Wheat Berries - Vissoep met tarwekorrels

Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Harderfilets met tuinkruiden - filets de mulet aux fines herbes

Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Gebakken vis met zoetzure saus

Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek