Gebakken vis met zoetzure saus

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 85 in Het nieuwe Chinese kookboek .

Keuken:
Chinees
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Garniture Dieppoise / Garniture aux fruits de mer - Vulling van vis, schaal- en schelpdieren in roomsaus

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Patina van brasem, harder en oesters

Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Harderfilets met tuinkruiden - filets de mulet aux fines herbes

Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Fish Soup with Wheat Berries - Vissoep met tarwekorrels

Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine