Gerookte bottarga

Gerookte bottarga wordt beschouwd als bottarga.

Zoek naar gerookte bottarga in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met gerookte bottarga in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste gerookte bottarga recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient gerookte bottarga:

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Crostini met bottarga

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, gerookte bottarga en stokbrood

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro Londen:

Gegrilde asperges met bottarga

Ingrediënten:
bottarga, citroensap, groene asperge, olijfolie extra vergine, peper en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill / groente
Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Recept uit Rauw:

Groentesalade & bottarga

Ingrediënten:
bottarga, courgette, groene asperge, knolraap, koolzaadolie, olijfolie, paarse wortel en biet

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Bijgerecht uit Rauw:

Groenten & geraspte bottarga

Ingrediënten:
bottarga, gele courgette, groene asperge, knolraap, lente ui, olijfolie, oranje wortel en paarse wortel

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / voorgerecht uit Moro:

Roerei met gerookte kuit

Ingrediënten:
boter, bottarga, gerookte kuit, melk, scharrelei, verse bladpeterselie, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ei/omelet/frittata
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Muraanse harder op lavasteen met bottarga

Ingrediënten:
boter, bottarga di muggine, citroen, extra vergine olijfolie, harder, harderbottarga, knoflook, ligurische olijfolie, olijfolie, topinamboer, verse laurierbaadjes, verse peterselie, witte peper, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:

California roll

Ingrediënten:
avocado, krab, norivel, surimi, sushirijst, tobiko en viskuit

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:

Bottarga met avocado en dille

Ingrediënten:
avocado, bottarga, citroensap, olijfolie, rode ui, rucola, verse dille, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Spaghetti met bottarga

Ingrediënten:
bladpeterselie, bottarga, knoflook, olijfolie, pruimtomaat, spaghetti, tonijnventresca en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles