Diner / voorgerecht uit Fratello & Sorella:
Vitello tonnato - Kalfsvlees met tonijnsaus
- Ingrediënten:
- citroensap, kalfsvlees, kappertjes, kippenbouillon, mayonaise, peperkorrels en tonijn in blik
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- kalfsvlees / vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovisfilet, bieslook, bloem, boter, cayennepeper, crème fraîche, dille, ei, gerookte zalm, knoflook, komkommer, laurierblad, mayonaise, melk, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, slagroom, tomaat, ui, visbouillon, witte wijn, zeezout, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Fratello & Sorella:
Diner / voorgerecht uit Keukenlab:
Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht uit Made in Sicily :
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / voorgerecht uit Tough Cookie:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / voorgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen: