Kate Whiteman - De Vis & schelpdierenbijbel

De Vis & schelpdierenbijbel

recepten voor soepen, voorgerechten, pates, terrines, salades en smakelijke hoofdgerechten

Een boek van Kate Whiteman

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De Vis & schelpdierenbijbel, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

De ultieme verzameling recepten met vis, schaal- en schelpdieren: de lekkerste bereidingswijzen voor elke vissoort; van zalm, forel, zeebaars, tong, schol tot krab, kreeft, garnalen, mosselen, inktvis en schelpdieren.

Aan de hand van zeven handige hoofdstukken (soepen, voorgerechten, salades, pasta en rijst, gebakken en gegrilde gerechten, ovengerechten en curry’s en stoofschotels) wordt elke gang, waarin u vis, schaal- en schelpdieren kunt verwerken, behandeld.

Met ruim 600 foto’s en 200 recepten is dit boek een belangrijke toevoeging aan elke keukenbibliotheek.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken