Carciofi ripieni - Gevulde artisjokbodems

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 559 in De Joodse keuken .

Keuken:
Sefardisch / Joods / Italiaans
Gang:
voorgerecht

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Artisjokken uit de oven met tomaten en ansjovis

Een recept uit Pascale Naessens - 2 - Puur Pascale

Gekookte artisjok met umami vinaigrette

Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Artisjok met aardappel, koud

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Eieren in een nest

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel