Recept uit Eten in Italie:
Fritto misto uit piemonte
- Ingrediënten:
- bitterkoekjes, artisjokharten, aubergine, citroen, ei, handappels, kalfslever, kardoen, kipfilet, kruidenbloem, lamskoteletten, olijfolie en runderlende
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, ei, groente, kalfsvlees, knoflook, kruiden, melk, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, tijm, tomaat, ui, vis, vlees, water, wortel, zeezout, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Eten in Italie:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Ciao Bella:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Picknick / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spaans kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Bijgerecht uit 1080 recepten: