Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Gratin de poireaux - Gegratineerde prei met ham
- Ingrediënten:
- bechamelsaus, boter, ei, gekookte ham, gruyère, mornaysaus, peper, prei, slagroom en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- crumble/gratin
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bleekselderij, bloem, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Lente in Sicilië:
Diner / hoofdgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Gemüse! :
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Koken voor elke dag:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht uit Gesund Geniessen:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek: