Morue aux poireaux / Kabeljauw met prei

Je vindt dit recept op pagina 21 in Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis
Bereidingstijd:
100 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Vis en garnituur

Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Zuurkoolschotel uit de oven met appel en worst

Een recept uit Sanne

Aardappelen in de schil uit de oven

Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Zuurkoolschotel uit de oven met appel en worst

Een recept uit Sanne