Tarbotpastei

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 78 in Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe .

Keuken:
Belgisch
Gang:
voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
pastei / vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Garnaalcocktail

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Viscocktail

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Rauwkost op de barbecue met Antwerpse cocktailsaus

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Groninger hardbrood met waddengoudkaas & Stellendamse garnalen

Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje