Recept uit Koude keuken:
Bourgondische hazenlende
- Ingrediënten:
- cognac, hazenrug, jeneverbessen, laurier, olie, peperkorrels, rode bourgogne, selderij, sjalot, suikermeloen, witte wijn, wortel en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- wild
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Recept uit Gemüse! :
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Bijgerecht uit Polpo:
Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / lunch / voorgerecht uit BioBudget:
Recept uit Thermomix Feest:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte: