Gebakken diamanthaas met rodewijnsaus en raapstelenstamppot
★
★
★
★
★
Een recept van Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje.
Je vindt dit recept op pagina 44 in Neêrlands roem .
- Keuken:
- Hollands
- Gang:
- avondmaal / hoofdgerecht
- Soort:
- vlees
Ingrediënten
- bloemige aardappel
- bosui
- boter
- diamanthaas
- kalfsfond
- kalfsjus
- kristalsuiker
- kruidnagel
- laurier
- olijfolie
- peperkorrel
- raapstelen
- rode wijn
- sjalot
- slagroom
- zout
- zwarte peper
Registreer gratis!
Waarom zie ik hier geen volledig recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.
Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.