In carpione - Gebakken, gemarineerde verse sardines (of andere vis)

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 68 in De Klassieke Italiaanse Keuken .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / italiaanse antipasti

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Béchamelsauce - Bechamelsaus

Een recept uit Josita Hartanto - Vegan Genial

basisrecept bechamelsaus

Een recept uit Angelique Schmeinck en Angélique Schmeinck - Smaakvrienden

Tejfölös vadmalacleves - Soep van jong wild zwijn en zure rooom

Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Rode kool (ook voor witte kool, savooiekool en groene kool)

Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten