Marcella Hazan

We hebben 8 boeken van Marcella Hazan waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Marcella Hazan? Registreren is gratis!

Boeken van Marcella Hazan

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Marcella Hazan

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Gehaktballen met savooienkool

Ingrediënten:
ei, extra vergine olijfolie, knoflook, melk, pancetta, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, plantaardige olie, pruimtomaten in blik, rundergehakt, savooiekool, ui, witbrood, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Pasta met champignonsaus met ham en tomaat

Ingrediënten:
champignons, conchiglie, extra vergine olijfolie, fusilli, gedroogd eekhoorntjesbrood, gekookte ham, knoflook, maccheroni, penne, peterselie, pruimtomaten in blik, ziti, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
warme sauzen
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Gepocheerde tonijn-aardappelrol

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bleekselderij, ei, eiwit, kappertjes, mayonaise, parmezaanse kaas, peterseliesteeltjes, tonijn op olie, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte olijven en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Pasta met tomatensaus met room

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, groene tortellini met vlees- en ricottavulling, parmezaanse kaas, pruimtomaten in blik, slagroom, spinaziegnocchi met ricotta, tomaten, tortelli met peterselie en ricotta, tortelloni met snijbiet prosciutto en ricotta, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
warme sauzen / vegetarisch
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Zalmschuim

Ingrediënten:
citroensap, olijfolie, rode zalm uit blik, slagroom, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Paddenstoelentimballo

Ingrediënten:
broodkruim, champignons, ei, extra vergine olijfolie, fontina, gedroogd eekhoorntjesbrood, gruyère, kastanjechampignons, knoflook, parmezaanse kaas, peterselie, plantaardige olie, pruimtomaten in blik, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / paddenstoelen
Alle recepten van Marcella Hazan