Marcella Hazan

We hebben 7 boeken van Marcella Hazan waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Marcella Hazan? Registreren is gratis!

Boeken van Marcella Hazan

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Marcella Hazan

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Recept uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Gortsoep uit Trentino

Ingrediënten:
boerenham, bouillonblokje, gekookte ham, olijfolie, pancetta, parelgort, parmezaanse kaas, peterselie, prosciutto, rozemarijn, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / aardappel
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Recept uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Kikkererwtensoep met pasta

Ingrediënten:
boter, elleboogjesmacaroni, kikkererwten, knoflook, maltagliati, olijfolie, parmezaanse kaas, pruimtomaten in blik, rozemarijn, vleesbouillon, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Spinaziesoep

Ingrediënten:
bladspinazie, boter, crostini, gevogeltefond, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, ui, vleesbouillon, water, wilde spinazie en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Recept uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Schelpdierensoep

Ingrediënten:
brood, droge witte wijn, knoflook, maïzena, olijfolie, peterselie, rode spaanse peper, schelpdieren, sjalot en venusschelp

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Recept uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Pasta e fagioli - Pastasoep met bonen

Ingrediënten:
bleekselderij, borlottibonen, boter, elleboogjesmacaroni, hambot, maltagliati, olijfolie, parmezaanse kaas, pruimtomaten in blik, rode kidneybonen, ui, varkenskarbonade, varkensribben, vleesbouillon, wortel en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Alle recepten van Marcella Hazan