Gebakken zwaardvis of zalm met kappertjes en azijn uit Stimpirata

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 248 in De Klassieke Italiaanse Keuken .

Keuken:
Italiaans
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Deense selderijsoep

Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Donkere runderjus

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Bleekselderij au jus

Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Tempura van groentejulienne

Een recept uit Orathay Souksisavanh en Vania Nikolkic - Het spirelli kookboek